plagas

Problemes de plagues?

Truqueu-nos i un dels nostres experts en control de plagues vindrà immediatament!

Treballem a tot Catalunya.

Tractaments per al control de plagues 3D (DDD) a Barcelona:

 • Desratització:

  Les rates i els ratolins són vectors de malalties que devoren el menjar emmagatzemat i poden produir danys en el cablatge elèctric d’una instal•lació, per això cal desenvolupar mètodes per controlar-los. La desratització és el conjunt de tècniques de sanejament que s’utilitzen per al control o per a l’eliminació de rosegadors, incloent-hi rates i ratolins.  .

 • Desinsectació:

  La desinsectació és l’actuació que es du a terme per eliminar artròpodes (principalment insectes) que poden provocar danys a les persones, a l’agricultura, a la ramaderia, etc. Aquests són eliminats per mitjans químics, físics o amb l’aplicació de mesures de sanejament. Els insectes més comuns considerats d’interès en salut pública, a Catalunya, i dins de les activitats econòmiques són: l’escarabat, la xinxa de llit, la formiga, la vespa, la mosca domèstica, el mosquit, el morrut roig, l’eruga processionària, la puça i el corc.

 • Desinfecció:

  És un procés que elimina o inactiva agents patògens com ara bacteris, virus i protozous i impedeix el creixement de microorganismes en fase vegetativa que es troben en objectes inerts. Es realitza sobretot en lavabos i vestidors.

 

 • Monitorització:

  La monitorització és el seguiment del nombre d’insectes durant un temps determinat. Així és possible calcular la mida aproximada de la plaga en una instal•lació. Se solen fer servir trampes que atrauen els insectes i hi queden atrapats, això en permet la identificació i el recompte. Segons la manera d’atracció tenim: trampes amb atraients alimentaris, trampes de feromones, trampes de llum ultraviolada (insectocaptors) i trampes de color.

 

Consulteu-nos i us atendrem sense compromís.

Contacti amb nosaltres:

93 713 62 66

tipos de control de plagas

Sol·liciti informació sense compromís:

Nom: (obligatori)

Correu electrònic: (obligatori)

Telèfon: (obligatori)

El seu missatge: (obligatori)