Una bona higiene alimentària és primordial per prevenir els focus d’intoxicació alimentària.

Es denomina higiene dels aliments els processos que s’han de realitzar en manipular els aliments per evitar-ne la contaminació  i mantenir-los en bon estat de conservació. Els aliments en mal estat de conservació poden transmetre malalties a les persones. Quan no es compleixen les condicions d’higiene necessàries, els aliments poden ser un mitjà de creixement d’alguns bacteris, que poden aparèixer tant a l’exterior com en l’interior de l’aliment. Els aliments danyats poden causar intoxicacions alimentàries i afectar en el mateix moment una gran quantitat de persones.


Treballem a la província de Barcelona i a la resta de Catalunya.

Des de Salinas us podem ajudar en:

  • Assessorament i implantació dels autocontrols i els prerequisits per a la realització dels APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític).
  • Assessorament tècnic per a la indústria alimentària.
  • Impartim formació en manipulació d’aliments.
  • Realitzem cursos de bones pràctiques.
  • Seguiment de la normativa i de l’aplicació corresponent.

Les cinc claus que proposa l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a la iniquitat dels aliments són:

  1. Mantenir la neteja i les condicions de la higiene
  2. Separar els aliments crus dels aliments cuinats.
  3. Cuinar completament els aliments, respectant-ne els temps de cocció per a cadascun.
  4. Mantenir els aliments a temperatures adequades.
  5. Utilitzar aigua i matèries primeres segures.

Consulteu-nos i us atendrem sense compromís.

Contacti amb nosaltres:
93 713 62 66

higiene-alimentaria

Sol·liciti informació sense compromís:

Nom: (obligatori)

Correu electrònic: (obligatori)

Telèfon: (obligatori)

El seu missatge: (obligatori)


plagascabecera_legione3 cabecera_alimentaria2 cabecera_aire